Dr. Servet Çetin İlkokulu
Yeni Göçmen Mah.Gazi Sokak Hurriyet Caddesi Bor/Nigde

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak

MİSYON

Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir

NORMAL ÖĞRETİM

BAŞALMA:09:00 BİTİŞ:14:50

OKULUMUZ DOĞAL GAZ ISINMA SİSTEMİNİ KULLANMAKTADIR

OKULUMUZ İL MERKEZİNE 15KM,İLÇE MERKEZİNDEDİR

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Yeni Göçmen Mahallesi´nde olup Belediye mezarlık ve Bor Şehitliği yanındadır. 1980 yılında devlet tarafından yaptırılmış olup, 1981-1982 Eğitim Öğretim yılında GAZİ İLKOKULU olarak öğrenime açılmıştır. Hayırsever Dr. Servet ÇETİN ile yapılan protokol sonucu eski bina yıkılarak yeniden yaptırlmış ve 30 Aralık 2013 tarihinde yeni binada Eğitim Öğretime başlanmıştır. Yeni adı protokol sonucu DR. SERVET ÇETİN İLKOKULU olarak değişmiştir.